Over ons

JC-Rent is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verhuur, verkoop en service van grondverzetmachines, hoogtewerkers en tuinbouwmachines.

Wij streven er naar u kwalitatieve machines aan te bieden tegen uiterst scherpe prijzen. Dit in combinatie met onze flexibele huur, afhaal- en levertermijnen, maakt ons de ideale partner voor zowel de professionele vakman als de ambitieuze doe-het-zelver. Bij JC-Rent kan u terecht voor het huren of kopen van onder meer minigravers, graafmachines, knikladers, tuinbouwtractoren en trilplaten. Deze machines kunnen gebruikt worden met verschillende aanbouwdelen. Leveren kan in heel Limburg en delen van de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant. Afhalen in het verhuurcenter te Pelt is ook steeds mogelijk.

Zowel in verhuur, verkoop en service staat JC-Rent bekend voor zijn kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen we garanderen door samen te werken met professionele merken, zoals Knikmops en Kubota. Een goede service is dan ook onze prioriteit. Onze huurpark bestaat uit jonge machines, waardoor er weinig kans is op pannes of defecten tijdens de huurperiode. Ook voor verkochte machines bieden wij de nodige garantie en onderhoud.

Vanaf het eerste contact proberen wij een persoonlijke aanpak te garanderen op basis van uw noden. Samen met onze ervaring en kennis zoeken wij samen met u naar de juiste machine voor uw toepassing.

Onze troeven:

  • Ruime openingsuren
  • Zeer scherpe prijzen
  • Jong machinepark
  • 24/7 bereikbaar voor service
  • Eigen transportdienst
  • Ruim aanbod van machines